Collett residence – renovation

There are three main parts to this alteration/addition.

The existing terrace was extended out the front of the home with a timber deck overlay and new aluminium louvre roof to create a large covered outdoor entertaining area.

At the back of the home both levels were added on to create a downstairs pool house and gym leading to the existing swimming pool, and on the top level, a new master bedroom, walk in wardrobe and ensuite.

Internal renovations included modernising the kitchen/family area by removing walls and adding a 2-way gas fireplace and new kitchen.  The back porch and laundry area were also redesigned to maximise space for a new separate toilet and laundry and to allow space to reconfigure the main bathroom to include a double vanity, tiled shower and bath tub.